Välkommen till min blogg

Jag är 28 år och bor på Jersey, en liten ö utanför Frankrikes kust. Just nu har jag tagit en paus från mitt jobb i finansbranchen och spenderar några månader i var lägenhet på Kungsholmen. Jag älskar shopping, resor, att träna, inredning, konst och mat - både mat på restauranger och att laga hemma. Den 25 Februari 2012 gifte jag mig med min egen stjärnkock. Min blogg speglar mina intressen och följer ni den får ni följa med i min vardag.

måndag 26 mars 2012

Mandag

Idag har jag packat packat packat och David har stadat, stadat, stadat. Borjade dagen med en promenad till Clas Ohlons och kopte bubbelplast och sen har det plastats, tejpats och packats. Tror vi far med allt nu. Frakten av kartonger gar pa Onsdag och sedan tar vi det sista i resvaskor nar vi aker.

Pa kvallen tyckte vi att vi varit otroligt duktiga och tog ledigt. Vi promenerade till Casino Cosmopol och spelade lite Black Jack som vi bada alskar. Som vanligt vann jag och Dave forlorade sa tillsammans gick det nastan plus minus noll. Och sa upptackte jag ett kul tarningsspel, lite som roullette men med tarningar. Prickade in 17 dvs en 5a och 2 6or och vann 1250 kronor pa det! Najs!

Vi har ocksa gatt igenom kyl och frys och maste borja ata upp allt innan vi aker! Sa ikvall at vi entrecote med blamogelost och gronsaker (LCHF) och sen maste vi ata massor med kycklingfilé, lax, kottfars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar