Välkommen till min blogg

Jag är 28 år och bor på Jersey, en liten ö utanför Frankrikes kust. Just nu har jag tagit en paus från mitt jobb i finansbranchen och spenderar några månader i var lägenhet på Kungsholmen. Jag älskar shopping, resor, att träna, inredning, konst och mat - både mat på restauranger och att laga hemma. Den 25 Februari 2012 gifte jag mig med min egen stjärnkock. Min blogg speglar mina intressen och följer ni den får ni följa med i min vardag.

fredag 27 januari 2012

Wedding rice / bröllopsris

När man planerar ett bröllop så är det så många små detaljer som man måste fixa som man aldrig tänkt på innan. Jag har funderat och klurat över vad vi ska ha "kastat på oss" efter vigseln i kyrkan. Dessa alternativ tänkte vi på;
  • Ris Vanligt mat ris kastas ju traditionallt och anses bringa lycka till brudparet men faglarna ater riset och det svaller i magen pa dem sa det kanns inte aktuellt.
  • Tomtebloss tankte jag lange pa och tyckte att det verkade fint for ett vinterbrollop men eftersom vi nu gar mot ljusare tider (yejh) sa kommer det fortfarande vara ljust 15:30 nar vi kommer ut och da blir effekten inte den samma.
  • Sapbubblor har ju blivit populart pa senare tid men jag har aldig gillat ideen och vill inte ha bubblor pa mina bilder. Tycker att det ser lite barnsligt ut och kanns for kallt for vinterbrollop.
  • Confetti i papper skrapar ner.
Men så hittade jag wedding rice. Konstgjorde riskorn i hjartformat som inte skadar faglarna. Och sa har min snalla kusin fixat sma vita pasar till mig. Kommer bli sa fint!

1 kommentar:

  1. Ser jättefint ut, vi kommer nog ha såpbubblor tror jag! :)

    SvaraRadera